Óvodai ügyelet

Óvodai ügyelet

Óvodai ügyelet

Tisztelt Szülők!

A 152/2020. (IV. 27.) Kormányrendelet értelmében, 2020. május 4. hétfőtől ügyeleti rendszert vezetünk be a Lövői Napsugár Óvodában. A rendelet szerint, azokat a gyerekeket fogadjuk (összesen 3x5 főt), akiknek szülei ezt munkavégzés miatt kérik.

A Kormányrendelet a jelentkezésre formai követelményt nem állít, de a korrekt elbírálás érdelében kérem, hogy a jelentkezéseket vagy a 0630-4732583 telefonszámra küldött SMS, vagy hívás formájában, vagy az ovilovo@gmail.com email címre leadott üzenet formájában tegyék meg, legkésőbb 2020.május 2. szombat 18.00. óráig.

A korlátozott létszám miatt kérem, csak a legszükségesebb esetben jelentkezzenek! Az elbírálás során – sorrend szerint- előnyben részesítjük : az egészségügyi,

 a rendvédelmi,

 a közlekedési,

 posta – bank – államigazgatási,

 a kereskedelmi,

 és a termelő üzemekben dolgozókat.

Kérem, a jelentkezés során néhány szóban ismertessék nyomós indokukat! Május 2. szombaton este, de legkésőbb vasárnap folyamán minden jelentkezőnek visszajelzek. A későbbi napokra való jelentkezéseket ugyanilyen feltételek szerint fogadom.

Az ügyeletre érkező gyermekeket a Szülők a szélfogóig kísérhetik.

A gyermekek egészségi állapotáról -”fertőző betegségben nem szenved”-, a Szülő szélfogóban elhelyezett nyilatkozat aláírásával vállal felelősséget.

Az elmúlt hetekben megtörtént az óvoda nyárra tervezett festése és a nagytakarítás. A csoportszobákat és az óvoda minden helyiségét fertőtlenítettük.

A hosszúra nyúló, kényszerű szünetre való tekintettel – amely igénybe vette a Szülők munkahelyi szabadságát-, nem lesz nyári leállás az óvodában. Az óvodás gyerekeket – kisebb létszám korlátozás mellett-, a nyár folyamán is fogadjuk.

Ennek tudatában kérem a kedves szülőket, hogy a veszélyhelyzet idején biztosított óvodai felügyelet igénylésekor, legyenek tekintettel – saját jogos szükségletük mellett- más családok jogos szükségletére is!

Felügyelet iránti igényüket, csak a legszükségesebb esetben adják be!

Együttműködésüket köszönöm!

Jó egészséget kívánok!                                                              Regényiné Demeter Mónika

                                                                                                                   óvodavezető

Lövő, 2020. április 30.