Szolgáltató és Kulturális Központ

9461 Lövő, Fő u. 32.

A központ új weboldalt kapott, amely megtekinthető az alábbi linken:

https://lszkk.hu/


Központunk 2006-ban került felújításra. Mint, kultúraközvetítő és közösségszervező intézménynek a legfontosabb célja és feladata, hogy a közösségi értékek gyűjtőhelyeként, kulturális kezdeményezések befogadásának helyszíneként, kultúra közvetítő szerepet töltsön be.

Rendszeres helyszíne a kulturális csoportok próbáinak, illetve a civil szervezetek találkozóinak- rendezvényeinek. Az óvodás korosztálytól egészen a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálhatja saját érdeklődésének megfelelő foglalkozást és programot.

A kultúrház fontosnak tartja a községben működő intézményekkel és civil szervezetekkel, szerveződésekkel való jó együttműködést. Helyszínt ad még különböző vásároknak, bemutatóknak

Honlapunkkal szeretnénk áttekinthetőbbé és könnyebbé tenni a választást minden leendő látogatónk számára, hiszen sokféle programot, tanfolyamot és közösségi rendezvényt kínálunk, melyeket érdemes szemügyre venni, megfontolni és választani belőlük. Törekszünk a sokszínűségre, igyekszünk mindenkinek kínálni valamilyen művelődési formát, tartalmas kulturálódási lehetőséget, figyelembe véve a megfizethetőséget.

 Pályázat figyelési, pályázatírói, valamint a nyertes pályázatok menedzselésével kapcsolatos feladatokat is ellátunk. 

Termeink a programok időpontjait figyelembe véve bérelhetőek. A róluk készült képeket a galériában megtekinthetik. Ingyenes internetezési lehetőséget is  biztosítunk.